Dom starejših občanov Ljubljana, Moste - Polje

    Ob sotočju 9, 1000 Ljubljana
    T: 01 / 58 43 700
    E: info@dso-moste.si

Novice

Za ogled napovednika kliknite  ->  KOLEDAR PRIREDITEV V MESECU JUNIJU 2018

14.09 2018
Po zajtrku smo se iz meglene Ljubljane odpeljali proti naši obali. Na avtobusu nam je krajšal čas Janez z harmoniko, šofer pa nas je nasmejali, ter povedal tudi veliko zanimivosti o krajih mimo katerih smo se peljali.
Prvi septembrski teden smo začeli delavno – v delavnici delovne terapije smo pod mentorstvom prostovoljke Veronike izdelovali pisane darilne škatlice.
Nekaj kapljic dežja, na torkov jutro, nas ni odvrnilo od izleta z vlakcem po Ljubljani. Avtobus ljubljanskega potniškega prometa nas je prišel iskat prav pred vhod.
Lepo torkovo poletno dopoldne smo izkoristili za izlet z ladjico po Ljubljanici. Avtobus nas je odpeljal do Prul, kjer smo se vkrcali na ladjico.
Čotove pevke iz Pijave Gorice so nam polepšale turobno julijsko dopoldne.
Učenci OŠ Božidarja Jakca so nas v tem šolskem letu še zadnjič obiskali.
V juniju je naša stanovalka ga. Martinec praznovala 102 rojstni dan.
15.06 2018
Na letošnjem pikniku smo se imeli prav lepo. Za dobro družbo so poskrbeli vsi: stanovalci, njihovi najbližji, zaposleni prostovoljci.
Prijatelji iz Altre - GLEDALIŠKA SKUPINA SVOBODNIH pod vodstvom ge. Olge Kacjan so nas navdušili z igro VAJA.
Pevci in pevke mešanega pevskega zbora DU Moravče so nam pod umetniškim vodstvom prof. Milan Kokalja pripravili čudovit koncert, tako ljudskih kot umetniških pesmi.
Z gospo Veroniko smo ponovno ustvarjali.
16.05 2018
Tržnica rož pred Domom je bila dobro obiskana.
Člani MePZ »Žerjavčki« iz Trzina so nas obiskali v sredo, 18.4. Zapeli so nam pod vodstvom g. Jurija Cizelj in ob spremljavi harmonikaša g. Bojana Metelko.
16.04 2018
Letošnji Dan za spremembe smo organizirali z manjšo zamudo. S prostovoljci in prijatelji iz društva Altra in DU Štepanja vas smo se družili in spreminjali vsakdan v petek, 13.4.
Mešani pevski zbor Litostroj, ki ga vodi Klemen Jerinc nas je z ubranim petjem razveselil v sredo, 11.4.